Hvordan ?
Ved køb af 1 kasse ”Bootjesbier – Bådsøl” (500 kr+ pant) kan du vælge at blive medlem af klubben ”Vestkapp” og du får en søfartsbog (medlemskab koster 100 kr ud af de 500 kr.du betaler for din kasse ”Bootjesbier”, ellers koster en kasse 465 kr. i butikken for ikke- medlemmer).
Hver gang du som klubmedlem fremover køber en kasse ”Bootjesbier” går der 100 kr. til klubkassen og du får et stempel i din søfartsbog.
5 stempler (= købt 5 kasser) gør dig til ”matros” og giver dig ret til at mønstre på en gratis sejltur med kutteren ”Vestkapp” i løbet af sommeren. (5 x 100 kr. går til klubkassen).
20 stempler (= købt 20 kasser) gør dig til ”steward” og så kan du godt invitere 7 pers (dig inkl.) til en ølsmagning
(7 forskillige Bel. Øl) om bord kutteren ”Vestkapp”. (1.500 kr. går til klubkassen).

På den måde vil vi gøre et forsøg på at kombinere smagen og nydelse af god øl med hygge og venskab omkring en gammel kutter.

Gennemsigtighed skal garanteres.
Medlemsliste af alle medlemmer af klubben ”Vestkapp” (= matros) er til hver tid tilgængelig for hver medlem.
Hver solgte kasse ”Bootjesbier-Bådsøl” i ”Vestkapp” klubben bliver bogført med navn/nummer af medlem og regnskab heraf er til hver tid tilgængelig for hver medlem af klubben.
Pengene fra klubkassen ”Vestkapp” går udelukkende til restaurering, vedligholdelse og drift af kutteren ”Vestkapp” (= alle billag i den forbindelse skal altid bogføres i klubbens regnskab).
Klik på billedet for at se flere billeder af projektet.